Despre Noi

20190712_180205

Ajutorul de încredere în mobilarea perfectă a casei tale!

Îți dorești un specialist care să aducă la viață un spațiu așa cum l-ai visat, fără prea multe bătăi de cap și cât mai rapid?

Puține lucruri se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când poți numi un loc acasă. Un loc la care să te gândești cu drag. Ne dorim să facem viața clientilor noștri mai simplă, prin găsirea soluțiilor personalizate și funcționale potrivite locului pe care își doresc să-l amenajeze.

Ce spun clienții despre noi

Fiind foarte pretentios si cu asteptari mari, in general sunt sceptic la inceput cu executantii din Cluj, fiind dezamagit in nenumarate randuri. DAR, pot spune cu mana pe inima ca am fost extraordinar de surprins de calitatea executiei mobilierului, nu mai zic de faptul ca sunteti printre putinii care se incumeta la detalii de executie la care altii din comoditate zic pas.
Bravo echipei voastre! Sunteti adevarati profesionisti! Multumesc pentru mobilierul visurilor noastre.

Emilian Gavrila

Multumesc mult intregii echipe LifeMob pentru mobila făcută! A iesit extraordinar, chiar mai frumoasă decat mi-am imaginat. Alex m-a ajutat cu multe sfaturi si idei astfel încât totul sa iasa util, practic si aspectuos. Băieții care au montat mobila sunt foarte atenți si politicosi.
Calitate, seriozitate, profesionalism - într-un cuvânt LifeMob. Recomand cu toata increderea!

Ramona Panta