Despre Noi

20190712_180205

Puține lucruri se compară cu sentimentul de împlinire pe care îl ai atunci când poți numi un loc acasă. Un loc la care să te gândești cu drag. Cu o experiență de 7 ani și o creștere continuă pe piața mobilierelor din Cluj-Napoca, echipa LifeMob îți realizează ideile. 

Ne dorim să facem viața clienților noștri mai simplă, prin găsirea soluțiilor personalizate și funcționale potrivite locului pe care își doresc să-l amenajeze. Angajații noștrii cu mai mult de 15 ani experiență în domeniu vă stau la dispoziție. 

LifeMob este despre specialiști, care aduc la viață un spațiu exact așa cum l-ai visat, fără prea multe bătăi de cap și rapid. Ne asumăm consultare chiar și după montaj. Ne dorim la fel de mult ca și tine, ca mobilierul și spațiile montate de noi să fie o investiție de lungă durată, tocmai de aceea specialiștii noștrii îți stau la dispoziție atunci când se strică ceva, sau dacă apar probleme.

Ce spun clienții noștrii

Fiind foarte pretentios si cu asteptari mari, in general sunt sceptic la inceput cu executantii din Cluj, fiind dezamagit in nenumarate randuri. DAR, pot spune cu mana pe inima ca am fost extraordinar de surprins de calitatea executiei mobilierului, nu mai zic de faptul ca sunteti printre putinii care se incumeta la detalii de executie la care altii din comoditate zic pas.
Bravo echipei voastre! Sunteti adevarati profesionisti! Multumesc pentru mobilierul visurilor noastre.

Emilian Gavrila

Multumesc mult intregii echipe LifeMob pentru mobila făcută! A iesit extraordinar, chiar mai frumoasă decat mi-am imaginat. Alex m-a ajutat cu multe sfaturi si idei astfel încât totul sa iasa util, practic si aspectuos. Băieții care au montat mobila sunt foarte atenți si politicosi.
Calitate, seriozitate, profesionalism - într-un cuvânt LifeMob. Recomand cu toata increderea!

Ramona Panta